“Hvis du søger en kreativ person med et positivt mindset og stor erfaring, så kontakt Rasmus. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med ham på adskillige reklameopgaver. Hans løsninger er originale og han arbejder meget struktureret. Rasmus har arbejdet på nogle af de største reklamebureauer i København, hvilket understreger hans evner!”

Steen Bøjstrup, Direktør & Ejer, Pixeldot

“Professionel, fagligt dygtig grafiker og et helt igennem skønt og sympatisk menneske. Mine varmeste anbefalinger af Rasmus og hans kreative evner.”

Jakob Vissing, Chief Executive Officer at Weco Bulk A/S

“Rasmus er løsningsorienteret og hurtig til at sætte sig ind i nye grafiske opgaver. Vi har i de seneste 2 år haft glæden af hans arbejde i forbindelse med design upbrusch på alle Arp-Hansen hoteller – dette blev løst perfekt. Kan kun anbefale Rasmus til jeres virksomhed. Hvis I vil have en person, der har kendskab til grafisk produktion og video, så tøv ikke med at ansætte ham.”

Per Demescko, Ejer, Demescko Design & Print A/S

“Rasmus har gennem et par år, løst alle typer grafiske opgaver for os på Tivoli Hotel & Congress Center. Jeg sidder som kontaktperson for hotellet og havde derfor på ugentlig basis kontakt til Rasmus ang. de ønskede opgaver. Ud over de mange print- og online opgaver har Rasmus bl.a. hjulpet os med at udvikle en komplet visuelt identitet for et på daværende tidspunkt nyt morgenmadskonceptet for vores familiegæster – et projekt hvor Rasmus brugte sin viden og kreative evner til at skabe et farverigt, eventyrligt univers, der passede perfekt til konceptet. Rasmus er et utroligt behageligt menneske at arbejde sammen med; han er imødekommende, serviceminded og lynhurtig til at indfange ens ønske til det visuelle udtryk. Rasmus er en eminent sparringspartner og deler gerne ud af sine kreative idéer og viden. Han er også utrolig disciplineret og altid hurtig til at følge op på de forskellige opgaver. Jeg kan kun give Rasmus mine varmeste anbefalinger!”

Elisa Greve Kriegbaum, Project & Guest Relations Manager, Tivoli Hotel & Congress Center
“Rasmus har løst mange grafiske opgaver for Copenhagen Island og i særdeleshed for Restaurant The Harbour. Rasmus har altid haft en god forståelse for opgaven, og han har leveret masser af kreativt og nytænkende materiale til både hotel og restaurant. Rasmus får mine varmeste anbefalinger.”

Anne Louise Poulsen, Direktør, Copenhagen Island

“Rasmus har hjulpet med at brande Imperial Hotel og lavede alle vores marketingmaterialer. Rasmus er meget serviceorienteret med en professionel indstilling og han hjælper gerne med alle typer af opgaver. Han er meget detaljeorienteret, hvilket gør hans designs flotte og skarpe. Rasmus vil blive savnet af sine kolleger. Jeg er glad for at kunne anbefale ham og ønsker ham alt det bedste fremover.”

Julie Bjørneboe, Direktør, Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

“Mangler du en erfaren grafiker, der kan forvandle dine tanker og dit brand til (levende) billeder? Så er Rasmus din redningsmand. Bonusinfo: Med ham på kontoret er der ikke én kedelig arbejdsdag!”

Maibrit Hovedskou, Tekstforfatter & Storyteller