Anbefalinger

Hvis du søger en kreativ person med et positivt mind-set og stor erfaring, så kontakt Rasmus. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med ham på adskillige reklameopgaver. Hans løsninger er originale og han arbejder meget struktureret. Rasmus har arbejdet på nogle af de største reklamebureauer i København, hvilket understreger hans evner!

Steen Bøjstrup, Direktør & Ejer, Pixeldot

Jeg vil gerne give Rasmus mine bedste anbefalinger med på vejen. Jeg er så ærgerlig over at Covid-19 satte en stopper for vores samarbejde. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Rasmus. Han er kreativ, dygtig til at eksekvere og og sætter en stor ære i at levere et godt produkt.

Signe Larsen Vasquez, Direktør, 71 Nyhavn

Professionel, fagligt dygtig grafiker og et helt igennem skønt og sympatisk menneske. Mine varmeste anbefalinger af Rasmus og hans kreative evner.

Jakob Vissing, Chief Executive Officer at Weco Bulk A/S

Rasmus er løsningsorienteret og hurtig til at sætte sig ind i nye grafiske opgaver. Vi har i de seneste 2 år haft glæden af hans arbejde i forbindelse med design upbrusch på alle Arp-Hansen hoteller – dette blev løst perfekt. Kan kun anbefale Rasmus til jeres virksomhed. Hvis I vil have en person, der har kendskab til grafisk produktion og video, så tøv ikke med at ansætte ham.

Per Demescko, Ejer, Demescko Design & Print A/S

De sidste to et halvt år, har jeg kunnet gå ind på nabokontoret og få hjælp, sparring eller et godt grin med Rasmus. Ud over at være en smadder dygtig grafiker, som tænker ud af boksen og ikke er bange for at prøve nye ting af, så er Rasmus også en virkelig god kollega – du ved én af dem, der skaber god stemning, spreder latter og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Den seneste tid samarbejdede Rasmus og jeg om at udvikle videokoncepter til koncernens hoteller. Storyline blev til i fællesskab, men Rasmus stod for selve videoproduktionen, redigering mv. – og med stor succes! Jeg kan bestemt anbefale Rasmus til en kommende arbejdsplads.

Camilla Larsen, SoMe Koordinator, Arp-Hansen Hotel Group

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Rasmus i Arp-Hansen Hotel Group, hvor Rasmus løste alle typer grafiske opgaver for os på Tivoli Hotel & Congress Center. Jeg sidder som kontaktperson for hotellet og havde derfor på ugentlig basis kontakt til Rasmus ang. de ønskede opgaver. Ud over de mange print- og online opgaver har Rasmus bl.a. hjulpet os med at udvikle en komplet visuelt identitet for et på daværende tidspunkt nyt morgenmadskonceptet for vores familiegæster – et projekt hvor Rasmus brugte sin viden og kreative evner til at skabe et farverigt, eventyrligt univers, der passede perfekt til konceptet. Rasmus er et utroligt behageligt menneske at arbejde sammen med; han er imødekommende, serviceminded og lynhurtig til at indfange ens ønske til det visuelle udtryk. Rasmus er en eminent sparringspartner og deler gerne ud af sine kreative idéer og viden. Han er også utrolig disciplineret og altid hurtig til at følge op på de forskellige opgaver. Jeg kan kun give Rasmus mine varmeste anbefalinger!

Elisa Greve Kriegbaum, Project & Guest Relations Coordinator, Tivoli Hotel & Congress Center

Rasmus har løst mange grafiske opgaver for Copenhagen Island og i særdeleshed for Restaurant The Harbour. Rasmus har altid haft en god forståelse for opgaven, og han har leveret masser af kreativt og nytænkende materiale til både hotel og restaurant. Rasmus, jeg giver dig mine allerbedste anbefalinger, og siger tak for et rigtig godt samarbejde.

Anne Louise Poulsen, Direktør, Copenhagen Island

Jeg har arbejdet sammen med Rasmus i Arp-Hansen Hotel Group. Sammen med mange andre ting, hjalp Rasmus med at brande Imperial Hotel og lavede alle vores marketingmaterialer. Rasmus er meget serviceorienteret med en professionel indstilling og han hjælper gerne med alle typer af opgaver. Han er meget detaljeorienteret, hvilket gør hans designs flotte og skarpe. Rasmus vil blive savnet af sine kolleger på hovedkontoret såvel som på hotellerne. Jeg er glad for at kunne anbefale ham og ønsker ham alt det bedste fremover.

– Julie Bjørneboe, Direktør, Imperial Hotel

Rasmus har været en super hjælp og sparringspartner på identitet og generelt udtryk på The Square! Jeg kan varmt anbefale ham.

– Jens Wittendorff, Direktør, The Square

Mangler du en erfaren grafiker, der kan forvandle dine tanker og dit brand til (levende) billeder? Så er Rasmus din redningsmand. Bonusinfo: Med ham på kontoret er der ikke én kedelig arbejdsdag!

– Maibrit Hovedskou, Tekstforfatter & Storyteller